Kennismakingsgesprek en diagnose

In het voorgesprek brengen we het probleem in kaart. Het is belangrijk om tot de kern te komen. Zodat we beiden weten waar we doorheen gaan werken. Op basis van de diagnose maak ik een behandelplan op maat.

voorgesprek tarief: € 0,-
duur: ca. 30 minuten

Hypnose sessie

Vervolgens beginnen we aan de 1e hypnosessie. Uiteraard leg ik hier eerst enkele dingen over uit en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Waarom hypnose? Omdat het in hypnose veel makkelijker is een gedragsprobleem te laten verdwijnen. Je kan makkelijker bij beelden en gevoelens en bent vatbaarder voor suggesties. Dit komt omdat er gewerkt wordt met het onbewuste deel van het brein.

Sommige van mijn cliënten zijn in 1 á 2 sessies van hun probleem af. Anderen hebben 3 á 4 sessies nodig.

sessie tarief: € 85,-
duur: ca. 60 minuten

Na de sessies

Ik neem altijd 2 weken na een sessie contact op om te kijken hoe je de sessie(s) hebt ervaren. Op basis hiervan wordt een vervolgsessie ingepland.

De kosten van de sessie kunnen binnen 14 dagen worden overgemaakt naar: NL48KNAB0255062869 t.n.v. Jasper Bolsenbroek. Ook is het mogelijk contant gepast betalen op de dag van de afspraak. Per e-mail ontvang je altijd een factuur van de sessie.

Meer info?

Zoek je mijn contactgegevens of wil je weten of de sessies gedekt worden door uw verzekeraar? Ga dan terug naar de hoofdpagina